System Administrator

Întâlnire între conducerea primăriei și reprezentanți ai Uniunii Naționale a Patronatului Român

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, împreună cu viceprimarii Teodor Bălăjel și Nicolae Fazakas, administratorul public Călin Cristian Forț și conducerea direcțiilor tehnice și economice au avut luni, 20 martie, o întâlnire cu reprezentanții Uniunii Naționale a Patronatului Român. Întâlnirea a avut loc la sediul Primăriei, iar delegația UNPR prezentă la Zalău a fost condusă de vicepreședintele Comisiei Fonduri Europene, Roxana Mircea.

În cadrul întâlnirii, reprezentanții UNPR au prezentat oportunitățile de finanțare la nivelul UAT-urilor, care cuprind proiecte în valoare de aproximativ 40 de miliarde de euro. În urma discuțiilor cu reprezentanții administrației locale au fost identificate tipurile de proiecte care pot fi accesate în funcție de nevoile comunității, pentru a asigura continuitatea investițiilor aflate deja în implementare sau finalizate. Totodată, reprezentanții UNPR au oferit informații cu privire la documentele care trebuie întocmite pentru accesarea de fonduri, cât și avizele și studiile care trebuie realizate în acest sens.

Profităm de fiecare oportunitate prin care putem dezvolta proiecte și accesa bani europeni sau fonduri naționale pentru Zalău. Am avut astăzi o întâlnire cu o delegație a Uniunii Naționale a Patronatului Român, care a făcut o prezentare a proiectelor pentru care pot fi accesate fonduri nerambursabile la nivelul UAT-urilor. Informațiile transmise sunt importante pentru noi, iar în viitor vom continua colaborarea pentru identificarea și valorificarea de noi proiecte”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

Close Search Window