System Administrator

Investițiile din municipiu, preocuparea administrației locale

La invitația primarului Ionel Ciunt și a administratorului public Călin Cristian Forț, astăzi, 9 iunie 2021, la sediul instituției au fost prezenți directorul Compaiei de Apă Someș SA Sucursala Cluj, Călin Neamțu, managerul zonal al Societății Ludwig Pfeiffer, Ciprian Neag, alături de alți reprezentanți, pentru a avea o discuție cu privire la proiectul de extindere a rețelei de apă și canalizare menajeră în municipiu. Acest proiect este demarat de Compania de Apă Someș SA Sucursala Zalău, prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Această întâlnire vine în urma preocupării administrației locale de a identifica cele mai bune soluții pentru ca lucrările demarate să fie finalizate în cel mai scurt timp, disconfortul creat să fie redus, iar lucrările să fie executate conform proiectului. Astfel, în perioada următoare se va interveni cu prioritate pe străzile unde lucrările au fost demarate încă de anul trecut și sunt nefinalizate, iar directorul Călin Neamțu a dat asigurări că situațiile neconforme vor fi aduse la starea inițială.

Având în vedere că pe unele străzi cuprinse în proiectul de extindere a rețelei de apă și canalizare menajeră avem în program reabilitarea infrastructurii rutiere, în cadrul întâlnirii de astăzi am solicitat respectarea termenelor și a regulamentului de execuție a lucrărilor, precum și execuția branșamentelor odată cu săpăturile”, a transmis primarul Ionel Ciunt în urma întâlnirii.

Close Search Window