System Administrator

Ziua Veteranilor de Război, marcată la Zalău

La Zalău, Ziua Veteranilor de Război a fost marcată printr-un eveniment organizat la sediul Unității Militare, organizat de Batalionul 317 Sprijin Logistic "Voievodul Gelu".

Din partea Primăriei Municipiului Zalău, la eveniment au participat primarul Ionel Ciunt și viceprimarul Teodor Bălăjel care, în semn de respect și prețuire față de eroii neamului, au depus o jerbă la Poarta Eroilor din incinta Unității.

Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău: “Cu ocazia Zilei Veteranilor de Război am depus o jerbă la Poarta Eroilor din incinta cazărmii Batalionului 317 Sprijin Logistic “Voievodul Gelu”, în memoria înaintașilor noștri.

Momentele de cumpănă din istoria neamului românesc întăresc, astăzi, în inimile noastre sentimentele de respect și recunoștință față de VETERANII DE RĂZBOI. Eroi care au luptat pentru apărarea independenței, suveranității și integrității teritoriale a României, patrioți care și-au apărat țara cu prețul vieții, personalități istorice model pentru generațiile de azi și generațiile viitoare.

Dragi eroi ai neamului românesc, vă mulțumim că sunteți exemple de eroism și lecții de istorie, vă felicităm pentru curajul, credința și dragostea față de țară de care ați dat dovadă pe câmpul de luptă și vă dorim să păstrați cu onoare nobila misiune, cea de a face parte din tezaurul uman al oștirii române.

Pentru toți cei care astăzi mai sunt printre noi înălțăm gânduri de sănătate și bucurie, pe care Dumnezeu să le reverse asupra dumneavoastră. Eroilor care au plecat într-o lume mai bună, astăzi, le aducem un pios omagiu.

Felicitări, dragi veterani de război, multă sănătate și toate cele bune!

La mulți ani!”

Close Search Window