Vezi toate anunturile
 
Vezi arhiva de anunturi
 

Decizia etapei de incadrare de catre APM Salaj pentru patru proiecte de mobilitate urbana

Municipiul Zalău, titular al proiectului: Trotuare și piste de biciclete bulevardul Mihai Viteazul, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Sălaj, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată, pentru proiectul: Trotuare și piste de biciclete bulevardul Mihai Viteazul, propus a fi amplasat în municipiul Zalău, bulevardul Mihai Viteazul – zona dintre P-ța Iuliu Maniu și intersecție strada Lupului, jud Sălaj.

 

Municipiul Zalău, titular al proiectului: “Modernizare coridor integrat de mobilitate urbană axa est-vest: str. Simion Bărnuțiu – Voievod Gelu”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Sălaj, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată, pentru proiectul: “Modernizare coridor integrat de mobilitate urbană axa est-vest: str. Simion Bărnuțiu – Voievod Gelu”, propus a fi amplasat în loc. Zalău, str. Simion Bărnuțiu – Voievod Gelu, jud Sălaj.

 

Municipiul Zalău, titular al proiectului: “Modernizare coridor integrat de mobilitate urbană axa est-vest: str. Corneliu Coposu – Avram Iancu”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Sălaj, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată, pentru proiectul: “Modernizare coridor integrat de mobilitate urbană axa est-vest: str. Corneliu Coposu – Avram Iancu”, propus a fi amplasat în loc. Zalău, str. Corneliu Coposu și tronson din str. Avram Iancu , jud Sălaj.

 

Municipiul Zalău, titular al proiectului: “Modernizare coridor integrat de mobilitate urbană axa est-vest: str. Gheorghe Doja”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Sălaj, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată, pentru proiectul: “Modernizare coridor integrat de mobilitate urbană axa est-vest: str. Gheorghe Doja”, propus a fi amplasat în loc. Zalău, str. Gheorghe Doja, de la P-ța Iuliu Maniu până la intersecție cu str. Corneliu Coposu (sens giratoriu), jud Sălaj.

 

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Sălaj din Zalău, str. Parcului, nr. 2, jud. Sălaj, în zilele de luni până joi, între orele 08:30-16:00, vineri între orele 08:30-13:00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmsj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț, până la data de 28.05.2018.

 

  

Primar,

Ionel Ciunt

 

© Primaria Municipiului Zalau