Vezi toate anunturile
 
Vezi arhiva de anunturi
 

Dezbatere publică - “Extindere intravilan municipiul Zalău în zona sediului Inspectoratului de Jandarmi Județean - Menumorut Voievod - Sălaj”

Primăria Municipiului Zalău invită cetățenii municipiului la dezbaterea publică cu privire la Planul Urbanistic Zonal “Extindere intravilan municipiul Zalău în zona sediului Inspectoratului de Jandarmi Județean - Menumorut Voievod - Sălaj”, joi, 16 martie 2017, ora 14:00, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Zalău.

     Scopul dezbaterii publice este de a fundamenta propunerile din cadrul documentației de urbanism. În cadrul acestei etape, cetățenii pot interveni cu propuneri/sugestii/observații care vor fi analizate și, în funcție de oportunitate, se va ține cont la completarea documentației de urbanism.

     Până în acest moment, a fost finalizată etapa pregătitoare, în urma căreia s-a întocmit raportul de informare și consultare a publicului privind documentația Plan Urbanistic Zonal – “Extindere intravilan municipiul Zalău în zona sediului Inspectoratului de Jandarmi Județean - Menumorut Voievod - Sălaj”, urmând ca, odată cu dezbaterea publică, să fie demarată etapa elaborării propunerilor.

 

© Primaria Municipiului Zalau