Anunțuri online


Dezbatere publică - “Extindere intravilan municipiul Zalău în zona sediului Inspectoratului de Jandarmi Județean - Menumorut Voievod - Sălaj”


Primăria Municipiului Zalău invită cetățenii municipiului la dezbaterea publică cu privire la Planul Urbanistic Zonal “Extindere intravilan municipiul Zalău în zona sediului Inspectoratului de Jandarmi Județean - Menumorut Voievod - Sălaj”, joi, 16 martie 2017, ora 14:00, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Zalău.

     Scopul dezbaterii publice este de a fundamenta propunerile din cadrul documentației de urbanism. În cadrul acestei etape, cetățenii pot interveni cu propuneri/sugestii/observații care vor fi analizate și, în funcție de oportunitate, se va ține cont la completarea documentației de urbanism.

     Până în acest moment, a fost finalizată etapa pregătitoare, în urma căreia s-a întocmit raportul de informare și consultare a publicului privind documentația Plan Urbanistic Zonal – “Extindere intravilan municipiul Zalău în zona sediului Inspectoratului de Jandarmi Județean - Menumorut Voievod - Sălaj”, urmând ca, odată cu dezbaterea publică, să fie demarată etapa elaborării propunerilor.


Dezbatere publică - bugetul Municipiului Zalău pentru anul 2017


În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local al Municipiului Zalău, care va avea loc vineri, 17 martie 2017, pe ordinea de zi se regăsește proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului general al Municipiului Zalău pentru anul 2017.

     Primăria Municipiului Zalău vă invită la dezbaterea publică privind structura bugetului, care va avea loc în aceeași zi, ora 10:00, în sala de sedinte a instituției, pentru a vă exprima opinia cu privire la investițiile/cheltuielile propuse de administrația locală pentru acest an.


Incepând cu data de 01.02.2017, la Direcția Publică Comunitară de Evidența Persoanelor s-au eliminat taxe


            Din data de 01.02.2017 a intrat în vigoare Legea nr. 1/2017 privind eliminarea unor taxe și tarife, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

            Pentru serviciile prestate de către Direcția Publică Comunitară de Evidența Persoanelor, în domeniul Evidenței Persoanelor și al Stării Civile, au fost abrogate, prin actul normativ mai sus menționat, următoarele taxe :

            -taxa extrajudiciară de timbru, în valoare de 5 lei, pentru eliberarea și preschimbarea actelor de identitate, înscrierea în actul de identitate a mențiunii privind stabilirea reședinței, eliberarea cărții de identitate provizorii, înregistrarea cererilor persoanelor fizice și juridice privind furnizarea unor date din Registrul Național de Evidență a Persoanelor și eliberarea copiei de pe decizia de schimbare a numelui;

            -taxa extrajudiară de timbru, în valoare de 15 lei, pentru schimbarea numelui și a sexului.

            În consecință, începând cu data de 01.02.2017, Direcția Publică Comunitară de Evidență a Persoanelor percepe doar următoarele taxe:

            - taxa pentru eliberarea cărții de identitate, în valoare de 7 lei;

            - taxa pentru eliberarea cărții de identitate provizorii, în valoare de 1 leu;

            - taxa privind furnizarea unor date din Registrul Național de Evidență a Persoanelor, în valoare de 1 leu.

            Aceste taxe se pot achita la Serviciul Taxe și Impozite Locale din cadrul Primăriei Municipiului Zalău sau la Cec Bank.


Elaborare PUZ extindere intravilan


Anunt - Actualizare documentatie PUZ - Extindere intravilan municipiul Zalau in zona sediului Inspectoratului de Jandarmi Judetean


Anunt in vederea obținerii avizului de mediu pentru „PUZ EXTINDEREA CIMITIRULUI MUNICIPAL ZALĂU”

Anunţ public privind declanşarea etapei de încadrare în vederea obținerii avizului de mediu pentru „PUZ EXTINDEREA CIMITIRULUI MUNICIPAL ZALĂU”
     Titular Municipiul Zalău anunță publicul interesat asupra declanșării etapei de încadrare conform HG nr.1076/2004 în vederea obținerii avizului de mediu pentru „PUZ EXTINDEREA CIMITIRULUI MUNICIPAL ZALĂU” str. Andrei Șaguna, zona străzii Ștefan cel Mare, jud. Sălaj. Prima versiune a planului poate fi consultat la sediul Municipiului Zalău, Piaţa Iuliu Maniu, nr.3, începând din data de 01.02.2017, între orele 08.00 – 16.00. Publicul interesat poate transmite în scris comentarii şi sugestii în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării anunţului, la A.P.M Sălaj, Zalău, str. Parcului, nr. 2, jud. Sălaj, tel.: 0260.662.619, fax: 0260.662.622, e-mail: office@apmsj.anpm.ro, în zilele de luni până joi, între orele 0830 – 1600, iar vineri între orele 0830 – 1300.

Inapoi Pagina urmatoare

© Primaria Municipiului Zalau