Anunțuri online


Raport privind contractele de finantare nerambursabila 2017


Raport privind contractele de finantare nerambursabila incheiate in baza Legii nr. 350/2005 in cursul anului fiscal 2017.

Forma scurtă a acestui anunț a fost publicată în Monitorul Oficial al României nr. 8 din 16 ianuarie 2018, partea a VI-a.


Program de sarbatori Brantner


Programul de colectare a deseurilor la case in perioada sarbatorilor de iarna


Semnare contracte de finanțare prin PNDL


     Azi 8 decembrie 2017 dl. Ionel Ciunt, Primarul Municipiului Zalău, a semnat două contracte de finanțare în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală. Este vorba de reabilitarea primului tronson al str. 22 Decembrie 1989, pentru care s-a obținut suma de 6,77 milioane lei și de modernizarea str. Cloșca, ce beneficiază de o finanțare în valoare de 1,61 milioane lei. Ambele investiții vor fi demarate în primăvara anului 2018, pentru modernizarea str. Cloșca fiind semnat și contractul de lucrări.


Hotărârea nr. 144 a CJ Sălaj


Hotărârea nr. 144 din 29 noiembrie 2017 a CJ Sălaj privind declararea de utilitate publică a lucrării "Extindere Cimitir Municipal Zalău"


Licitatie vanzare materiale refolosibile


Anunt - licitatie publica pentru vanzarea de materiale refolosibile (deseu de lemn: mobilier de birou si mobilier stradal)

Inapoi Pagina urmatoare

© Primaria Municipiului Zalau